top of page

ARTISTES

ELS PALI.jpg

ELS PALI

Formats l'any 2016,els Pali són una banda de 8 membres amb secció de vent completa i conjunt modern que acompanyen els temes de flamenc fusió que el Pali treu de la txistera com qui no vol la cosa.

CAPITÀ SOLENCH – 1.jpg

CAPITÀ SOLENCH

El viatge musical d’un intrèpid equilibrista de la música que a través de les seves cançons explica històries i pensaments del nostre temps.

FOUR FLAGS.jpg

FOUR FLAGS

Four Flags és un grup andorrà que neix l’any 2013. El seu rock alternatiu beu de les fonts directes de l’indie britànic amb una gran barreja d’influències internacionals.

MADRETOMASA – 2.jpg

MADRETOMASA

A Andorra, qui més qui menys, coneix la Madretomasa; la directora d’una escola de monges on van anar els membres d’aquesta banda de música.

HYSTERIOFUNK – 2.jpg

HYSTERIOFUNK

Fins que no escoltis els Hysteriofunk no sabràs quin estil fan, per molt que els pengin etiquetes no estan dintre del funk, ni del rock progressiu, ni del Post Rock, però estan dintre de totes elles.

QUIM SALVAT.jpg

QUIM SALVAT

Guanyador del 14è premi Carles Sabater amb la cançó "Gràcies" com a millor cançó de l’any en català, que atorga el Centre de Cultura Catalana.

VIOLENTOS.jpg

VIOLENTOS

Violentos han entrat al panorama musical d’Andorra tirant la porta a terra. Van debutar al Jambo Street Music amb un directe poderós que han sabut traslladar al seu primer disc llarga durada homònim. 

green_note.jpg

GREEN NOTE

Green Note és un projecte musical de Jazz i Bossa Nova format per la Marta Verdes (veu) i per l’Eduard Cabrera (guitarra). Dins del seu repertori de directe hi trobem composicions pròpies alternades amb els estàndards més representatius d’aquests estils musicals.

bottom of page